Väreillä leikittelevä muotoilija Man Yau Shigarakin keramiikkataiteen residenssissä

Date
lokakuu 31, 2018
Location
Uutiset
Share
Facebook / Twitter

Suomen Japanin instituutin ja Shigaraki Ceramic Cultural Parkin keramiikkataiteen residenssiin valittu helsinkiläinen kuvanveistäjä, muotoilija ja installaatiotaiteilija Man Yau on aloittanut puolitoista kuukautta kestävän residenssijaksonsa.

Yaun töitä yhdistää värikkyys ja teollisen ilmeikäs, usein vastakohtaisuuksia korostava muotokieli. Hänen töitään on nähty lukuisissa ryhmä- ja soolonäyttelyissä sekä Suomessa että ulkomailla – muun muassa Soulissa, Berliinissä ja Milanossa. Viimeisimpänä hänen teoksiaan on ollut esillä Jingdezhenissä Kiinassa, Fiskarsin Summer House -näyttelyssä ja Stockmannin tavaratalossa Helsingissä.

 

Lisätietoja:

Instituutin ja SCCP:n keramiikkaresidenssiin valittu taiteilija Man Yau

Shigaraki Ceramic Culture Park

Man Yau