Jazz-sensaatio Alexi Tuomarila Trio laajalle Japanin-kiertueelle

Date
lokakuu 31, 2018
Location
Uutiset
Share
Facebook / Twitter

Suomen Japanin instituutin myöntämän TelepART-tuen saanut jazz-kokoonpano Alexi Tuomarila Trio kiertää Japania 31.10.2018- 4.11.2018 välisenä aikana. Kiertueen aikana trio esiintyy yhteensä seitsemässä kaupungissa.

Alexi Tuomarila on tunnettu suomalaisella ja eurooppalaisella jazz-kentällä paitsi taitavana pianistina, myös runsaasti yhteistyöprojekteja tehneenä säveltäjänä. Hänen kanssaan konserttilavalle nousevat basisti Joonas Tuuri ja rumpali Jonne Taavitsainen. Tuuri ja Taavitsainen ovat nuoremman polven nousevia esiintyjiä, jotka tuovat kolmikon soittoon nuoruuden paloa. Monilahjakas trio ammentaa eri tyylilajeista tuloksenaan kypsän vahva ja persoonallinen, rytmisen tunnelmallinen kokonaisuus.

Tarkemmat tiedot konserttipaikoista ja -aikatauluista löytyvät Alexi Tuomarila Trion verkkosivuilta.