Komediaa, jännitystä ja ihmiskohtaloita Suomalaisen elokuvan festivaalilla Tokiossa 3.-9.11.

Date
lokakuu 26, 2018
Location
Uutiset
Share
Facebook / Twitter

Suomen Japanin instituutti tukee Suomalaisen elokuvan festivaalia (Finland Film Festival), joka järjestetään nyt kymmenettä kertaa. Festivaali järjestetään EUROSPACE-elokuvateatterissa Shibuyassa 3.–9.11.2018.

Kuva: Finland Film Festival

Tänä vuonna lajityypiltään elämänmakuisesta dokumenttielokuvasta metallimusiikkikomediaan ja jännitysdraamaan vaihtelevia elokuvia on yhteensä viisi.  Elokuvat esitetään alkuperäiskielellä ja ne on tekstitetty japaniksi. Lippuja (JPY 1,500) voi ostaa etukäteen EUROSPACE:n verkkokaupasta tai näytöspäivänä elokuvateatterin lippukassalta.

Tarkemmat tiedot elokuvista, näytösajoista, lipunmyynnistä ja tapahtumapaikan sijainnista löytyvät japaniksi Finland Film Festivalin verkko– ja Facebook-sivuilta ja Twitteristä.