Ivana Helsingin 20-vuotisjuhlanäyttely Tokiossa

Date
syyskuu 7, 2018
Location
Uutiset
Share
Facebook / Twitter

 

Suomen Japanin instituutti järjestää suomalaisen taide-, muoti- ja lifestylemerkki Ivana Helsingin 20-vuotisjuhlanäyttelyn. ”Love Stories, Road Trips and Dresses” – 20 years of fashion and lifestyle by Ivana Helsinki esittelee Ivana Helsingin monipuolista uraa ja matkaa tunnistettavaksi ja kansainvälisesti arvostetuksi tuotemerkiksi. Myös Suomen Japanin instituutti täyttää 20 vuotta ja haluaa juhlavuoden teemojensa mukaisesti korostaa ja nostaa esiin monilahjakkaita suomalaisnaisia roolimalleina.

Paola ja Pirjo Suhosen luoma Ivana Helsinki tunnetaan parhaiten ainutlaatuisista, ajattomista ja käyttökelpoisista tuotteistaan. Merkki on sittemmin laajentunut muotibrändistä laajemmaksi Suhosten tyyliä ja arvoja heijastelevaksi lifestyle-konseptiksi, johon kuuluu muun muassa yhteistyöprojekteja, käsinkudottuja mattoja ja musiikkiesityksiä.

NÄYTTELY

”Love Stories, Road Trips and Dresses” – 20 years of fashion and lifestyle by Ivana Helsinki

Avoinna 19.-24.9.2018, päivittäin klo 11-20

Tapahtumapaikka: Spiral Garden (Spiral 1F)

Spiral 1F, 5-6-23 Minami Aoyama, Minato-ku, Tokyo

OHJELMA

Ivana Helsinki: Keskustelutilaisuus

Aika ja paikka: 20.9. klo 18:00-20:00, Spiral Garden

Paola ja Pirjo Suhonen keskustelevat Suomen Japanin instituutin johtaja Anna-Maria Wiljasen johdolla Ivana Helsingin synnystä, tarinasta ja tulevaisuudesta sekä muoti- ja lifestylekentästä laajemmin.

Rajoitettu määrä istumapaikkoja, RSVP 17.9. mennessä: info@finstitute.jp

Avanto-Erkki –dokumentin Japanin ensi-ilta

Suhosten ohjaama dokumenttielokuva Avanto-Erkki saa näyttelyssä Japanin ensi-iltansa. Dokumentti seuraa 93-vuotiasta sotaveteraani Erkki Makkosta, joka nauttii elämästään valmistautuessaan avantouinnin Siperiassa järjestettäviin MM-kilpailuihin.

Dokumentin kesto on noin tunti ja näytöksiä järjestetään kolmesti päivässä: klo 11:00, 15:00 ja 19:00.

 

Järjestäjä: Suomen Japanin instituutti

Yhteistyössä: Ivana Helsinki

Suunnittelutukena: Spiral

Näyttelytilan tarjoaa: Wacoal Art Center